TAMPLARIE ALUMINIU

Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea și comercializarea soluțiilor inovatoare și durabile de aluminiu.

In afara gamei variate de solutii standard, dezvoltam solutii personalizate pentru toate sectoarele pietei de constructii – de la rezidential, comercial si pana la industrial. Sistemele noastre indeplinesc cele mai exigente cerinte legate de confort, siguranta, design arhitectural si eficienta energetica.

Este simplu de explicat ce oferim partenerilor noștri: doar cele mai bune produse și servicii.

Sunt produse și sisteme de cea mai bună calitate de la producători lideri de piață la nivel internațional ca Schüco, Jansen precum și produse inovative dezvoltate de noi conform cerințelor piețelor locale. Fiecare sistem al nostru este format din părți componente 100% verificate și marcate.

Aluprof SA face parte din Grupul Grupa Kęty SA Firma este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de aluminiu din Europa.

Compania are reprezentanțe în numeroase țări europene, precum și în Statele Unite. Datorită celor peste 60 de ani de experiență, firma Aluprof S.A. are peste 1300 de clienți permanenți. Veniturile anuale din vânzări ale Aluprof SA depășesc 340 mln EUR. Exportul reprezintă cca. 40% din vânzarea totală. Compania are peste 2300 de angajați.

Produsele Alumil sunt dedicate îmbunătățirii calității vieții oamenilor si sporirii performanțelor locuințelor acestora prin asigurarea unor performanțe notabile în ceea ce privește eficiența termică și izolarea fonică, oferind totodată un design captivant și un nivel maxim de confort.

Începând cu diversele sisteme pentru realizarea ferestrelor, ușilor și a pereților cortină, și, continuând, printre altele, cu sistemele outdoors și pergolele bioclimatice dezvoltate de compania noastră, vă invităm să explorați portofoliul nostru de produse inovative și cu o tehnologie avansată, prezentate în continuare!

SUNA UN SPECIALIST

Iti stam la dispozitie pentru consultanta in a face cea mai buna alegere pentru achizitionarea de tamplarie pvc si tamplarie aluminiu cu geamuri termopan.Formular de contact

Date de contact
  • Adresa: Str. Gospodinelor, Nr. 31, Bucuresti
  • Telefon: 0722.466.919
  • Email: office@lightconfort.ro
X