×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

INCHIDERI TERASE

Sistemele de inchideri pentru terase iti permit sa extinzi spatiul exterior si in acelasi timp sa te bucuri de confort termic chiar si in zilele racoroase. In acelasi timp sistemele de inchidere a teraselor iti permit sa protejezi spatiul de intemperiile vremii. Exista mai multe sisteme de inchideri terase.

Sistemul Valedo BKS-T contribuie la oferirea unui sentiment de spatiu infinit si care ne pune in contact cu natura. Prin intermediul acestui sistem de inchideri de terase te vei putea bucura de aerul proaspat in zilele insorite, dar si de protectie in lunile in care vremea este nefavorabila. Pentru a obtine spatiul deschis tot ceea ce trebuie sa faci este sa glisezi panourile si sa te bucuri de contactul cu exteriorul in orice moment doresti sa aerisesti. Sistemul este foarte usor de manevrat.

Valedo BKS-T este un sistem special proiectat pentru a inchide sticla teraselor de la parterul imobilelor prin intermediul unor panouri de sticla glisante si care se pot plia in capat pentru a ocupa un spatiu minim in cadrul terasei. Caracteristicile acestui sistem de inchideri de terase se refera la pragul inferior rotunjit, etansare magnetica intre panourile de sticla, sticla securizata de 8 mm sau de 10 mm, pliarea tuturor panourilor de sticla ale acestui sistem, transferul termic de 5.4 mkwp si reducerea fonica de 37 db.

Sistemul Valedo IKS-T ajuta la imbunatatirea izolatiei termice a terasei prin intermediul unor panouri glisante si pliabile de sticla termoizolanta

Prin folosirea acestui sistem terasa poate fi transformata intr-un loc unde fiecare poate alege daca sa pastreze terasa deschisa sau inchisa, in functie de anotimp sau in functie de conditiile meteo. Valedo IKS-T este un sistem glisant cu sticla termoizolanta care poate maximiza izolatia termica oferita pentru terasa. In consecinta vorbim despre pastrarea unei temperaturi constante in interior, iar terasa va putea fi folosita de-a lungul intregului an.

Pentru o performanta termica ridicata si pentru un interior cat mai confortabil, poti alege sa beneficiezi de sistemul de inchideri terase Valedo Sliding IS. Acest sistem poate actiona precum o zona tampon pentru pastrarea temperaturii. Este un sistem foarte eficient din punct de vedere al randamentului termic prin faptul ca ajuta la economisirea energiei chiar si in lunile geroase de iarna. Astfel te vei putea bucura de terasa intr-un mediu protejat de temperaturile foarte scazute sau de vremea schimbatoare, chiar si in lunile foarte reci de iarna.

Rolele glisante ale sistemului Valedo Sliding IS se manevreaza foarte usor, iar rolele glisante vor distribui eficient greutatea fiecarui panou de sticla pentru a asigura o culisare lina chiar si dupa trecerea timpului de la momentul montarii sistemului de inchideri de terase cu panouri de sticla securizata. Sistemul acesta asigura un spatiu protejat in fata intemperiilor vremii si ofera o ambianta primitoare in orice anotimp.

Sistemul Valedo Motion Glass este complet automat si permite reconfigurarea spatiului cu foarte mare usurinta si fara vreun efort deosebit, totul in doar cateva minute si printr-o simpla apasare de buton. Terasa va fi protejata in zilele racoroase sau cu intemperii, iar securitatea este completata de o balustrada de sticla. Oricare dintre aceste sisteme de inchideri terase poate fi alegerea potrivita pentru confortul in balcon sau terasa.

Valedo BKS-T

Sistem cu sticlă securizată ce glisează şi pliază. Foloseşte banda magnetică de etanşare pentru etanşarea între panouri

Valedo ICS-T

Sistem cu sticlă securizată ce glisează şi pliază. Foloseşte banda magnetică de etanşare pentru etanşarea între panouri

Valedo IS

Sistem culisant pentru inchideri terasă! Se poate opta fie pentru sticlă securizată, fie pentru sticlă termoizolantă

Valedo MotionGlass

Sistem ghilotină automatizat cu sticlă securizată sau termoizolantă. Panourile sunt rabatabile

TOP