×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

INCHIDERI BALCOANE

Atunci cand iti doresti sa te bucuri de privelistea oferita de balconul locuintei tale, dar in acelasi timp doresti sa protejezi balconul de praf, ploaie sau de zapada, poti sa apelezi la un sistem cu adevarat inovator si performant pentru inchideri balcon prin intermediul panourilor din sticla securizata.

Aceste sisteme de inchideri balcoane sunt etansate prin intermediul unei benzi magnetice care ofera etanseitate maxima, dar si o vedere care nu este obstructionata. Panourile acestor sisteme de inchidere a balcoanelor pot glisa complet tocmai pentru ca spatiul balconului sa fie transformat in functie de preferintele si nevoile fiecarui client. Astfel balconul poate sa beneficieze de aerisire eficienta, de patrunderea luminii naturale, dar si de siguranta oferita de un spatiu unde te poti conecta cu natura in timp ce aisgura protectie impotriva intemperiilor vremii.

Exista mai multe sisteme pentru inchideri balcoane. Dintre acestea poti beneficia de urmatoarele sisteme pentru inchiderea balcoanelor.

Sistemul Valedo BKS pentru inchiderea balcoanelor este una dintre solutiile inovatoare disponibile in oferta noastra

Este un sistem care permite clientilor sa se bucure de o vedere panoramica din balconul casei, dar si de patrunderea luminii naturale si a aerului curat. In acelasi timp acest sistem ajuta la protectia impotriva intemperiilor. Dincolo de estetica deosebita a acestui sistem, vorbim si despre un sistem proiectat pentru a fi extrem de sigur si foarte eficient din perspectiva functionalitatii.

Caracteristicile principale ale sistemului Valedo BKS se refera la etansarea magnetica regasita intre panourile de sticla, sina inferioara cu functie de preluare a condensului, sticla securizata intre 8 si 10 mm, functionalitatea de pliere a tuturor panourilor de sticla, transferul termic de 5.4 mkwp sau reducerea fonica eficienta.

Un al doilea sistem de inchideri balcoane este Valedo ICS. Acesta este solutia optima pentru inchiderea atat a balconului sau a terasei intr-un mod flexibil si elegant, cat si pentru a oferi confort termic. Sistemul glisant si versatil al sticlei termoizolante permite folosirea balconului atat inchis si deschis, in functie de conditiile meteo si de preferintele fiecaruia.

Profilele sistemului de inchidere a balconului sunt realizate din aluminiu.

Pentru etansarea dintre panourile sticla sunt folosite profile de aluminiu care sunt special realizate pentru rolul de a asigura etanseitatea. Instalarea precisa si functionarea optima este asigurata de profilul compensator al diferentelor de nivel si al profilelor verticale de etansare.

Exista inclusiv un al treilea de sistem pentruinchiderea balconului, si anume sistemul Valedo Eksen. Acest sistemeste dotat cu o balustrada din sticla si aluminiu, sistem care estefoarte elegant si modern. Sistemul acesta este conceput pentru maximizarea vizibilitatii prin intermediul balustradei, fara ca acestlucru sa afecteze rezistenta sistemului de inchidere saudurabilitatea sa. Pe langa functionalitatea sistemului, combinatia desticla si aluminiu aduce un stil elegant si modern pentru balcoanelecare vor monta astfel de sisteme.

Sticla este foarte puternica si rezistenta la socuri, fapt pentru care ofera siguranta in cazul in care vorbim despre o familie cu copii sau daca animalele de companie sunt prezente in locuinta. Cadrul din aluminiu este foarte robust si este menit pentru a oferi rezistenta la sarcinifoarte grele.

Valedo BKS

Sistem glisant si pliabil cu sticla securizata pentru inchideri de balcoane. Foloseste banda magnetica pentru etansare.

Valedo ICS

Sistem glisant si pliabil cu sticla securizata pentru inchideri de balcoane. Foloseste banda magnetica pentru etansare.

Valedo Eksen

Sistem de balustrada de sticla pentru balcoane. O modalitate eleganta si moderna pentru a redefini limitele..

SUNA UN SPECIALIST

Iti stam la dispozitie pentru consultanta in a face cea mai buna alegere pentru achizitionarea de tamplarie pvc si tamplarie aluminiu cu geamuri termopan.

TOP