LIGHT CONFORT

La noi calitatea nu este o acţiune, ci un obicei.

Gustul amar al calitatii proaste persista mult timp

dupa ce gustul placut al pretului scazut a fost uitat.

Brian Tracy

Doar marci premium, inca de la infiintare

PESTE 18 ANI DE ACTIVITATE

Produsele premium, respectiv ferestre si usi din PVC si aluminiu oferite de Light Confort, au mare succes de peste 18 ani si consideram ca aceasta este dovada increderii pe care noi o avem in produsele si serviciile oferite.

Tamplarie PVC si aluminiu, ferestre si usi glisante si osciloculisante, culisante cu ridicare si multe alte produse sunt executate fara compromisuri pentru o folosire indelunga si linistita.


MISIUNE

Misiunea noastra este aceea de a satisface pe deplin cele mai exigente asteptari din partea clientilor noastrii oferind servicii si produse premium de cea mai intalta calitate. Departamentul nostru tehnic, o echipă cu o vastă experiență în acest sector, ofera solutii personalizate pentru fiecare client sau institutie.

Introducem în mod constant noi îmbunătățiri și noi produse care ne permit să avem o ofertă mai largă de soluții. Toate acestea sunt flexibile și adaptabile nevoilor clientilor nostrii.

VIZIUNE

Pentru noi, o fereastră este mai mult decât simpla deschidere prin care lumina pătrunde în interior. Fereastra este interfața între exterior și interior, este deschiderea către o lume plină de oportunităţi, dar, este de asemenea şi o barieră de siguranță care ne protejază zona de confort.

Din acest motiv, noi investim timpul nostru, pentru a vă oferi ferestre şi uşi create cu pasiune.

Viziunea noastră este de a oferi produse şi servicii de înaltă calitate şi de a dezvolta o stransa relatie cu fiecare client in parte.

SUNA UN SPECIALIST

Iti stam la dispozitie pentru consultanta in a face cea mai buna alegere pentru achizitionarea de tamplarie pvc si tamplarie aluminiu cu geamuri termopan.Formular de contact

Date de contact
  • Adresa: Str. Gospodinelor, Nr. 31, Bucuresti
  • Telefon: 0722.466.919
  • Email: office@lightconfort.ro
X