Logo

Usi de intrare PVC

REDUCERI DE 40% LA TAMPLARIE PVC. PROFITA ACUM!

O usa de intrare bine aleasa va creste frumusetea si implicit valoarea casei dumneavoastra

Usile oscilant-culisante permit un acces confortabil catre terase si balcoane printr-o utilizare optima a spatiului deoarece cerceveaua nu se deschide in interiorul incaperii.

De asemenea acest sistem permite inchiderea cu maxima etanseitate, ramanand perfect sigura prin punctele de inchidere distribuite in jurul intregului perimetru al cercevelei.

Cu feroneria standard se pot realiza suprafete mari de usi din sticla, pana la o greutate a cercevelei de 160 kg. Aceasta corespunde trendului de a realiza usi din ce in ce mai mari, inclusiv in locuintele private, si indeplineste totodata normele actuale in domeniul economisirii energiei si caldurii.

Pentru o manevrabilitate mai usoara, optional se poate utiliza sistemul echipat cu actionare fortata integrata, care, la o simpla actionare a manerului aduce cerceveaua la pozitia de deschidere, respectiv de inchidere. Acest sistem permite realizare usilor cu o greutate pe cercevea pana la 200 kg.

Contacteaza-ne pentru consultanta gratuita!

Cei mai buni specialisti din domeniu sunt gata sa va raspunda la intrebari si sa va ofere solutiile optime pentru proiectele dumnevoastra.

0722.466.919

Cerere oferta

 

Lucrari din portofoliul nostru

Client Carousel