Logo

Usi de intrare PVC

REDUCERI DE 40% LA TAMPLARIE PVC. PROFITA ACUM!

O usa de intrare bine aleasa va creste frumusetea si implicit valoarea casei dumneavoastra

Usa de intrare este  este elementul principal de tamplarie care atrage atentia asupra locuintei noastre. O importanta deosebita trebuie sa acordam alegerii combinatiei intre calitatea profilelor si design.

Usile de intrare asigura indiferent de anotimp sau de sau de momentul din zi, o atmosfera de siguranta, liniste, relaxare si confort. De aceea pentru noi asteptarile clientilor nostri sunt mai presus de orice.

Confort si eficienta energeticaCeea ce face ca usile sa ramana inchise etans pe termen lung sunt:

Forma perfecta: ferestrele sunt proiectate si executate cu mare precizie din materiale solide care isi pastreaza forma initiala pe termen lung.

Inchidere puternica: inchidere puternica in 4 sau 5 puncte pe baza de blocatori cu presiune pe garnitura.

Presiune de apasare: presiune de apasare constant mare care impiedica eficient deformarea usii.

 

Tipuri de inchidere:

Multipunct standard: sistemul de inchidere permite ca broasca principala si inchiderea suplimentara in prima faza sa fie actionate cu un maner de usa, (se deplaseaza manerul in pozitie vericala cu partea libera in sus pentru a bloca sistemul de feronerie), apoi se blocheaza cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii.

Multipunct actionare cheie: sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala si inchiderile suplimentare sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii.

Multipunct fix exterior: sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala sa se faca automat si inchiderile suplimentare sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii; in acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix.

 

Siguranta WK RC2Ceea ce face ca usile sa ramana inchise in modul siguranta sunt:

• Blocare securizata datorita zavorului tip carlig sau bolt.

• Cele 3 puncte de inchidere echipate cu zavoare tip carlig sau bolt cu ranforsare din otel calit, securizat impotriva taierii cu fierastraul.

 

Tipuri de inchidere:

• Bolt/gheara standard: Sistemul de inchidere permite ca broasca principala si cele 2 bolturi/carlige sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 3 puncte.

• Bolt/gheara fix exterior: Sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala sa se inchida automat si cele 2 bolturi/carlige sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 3 puncte, in acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix.

 

Sisteme de siguranta cu autoblocare:

Diferenta fata de sistemul de inchidere de siguranta o reprezinta actionarea automata a zavorului tip carlig sau bolt. Cu aceasta solutie unica ”2-in-1”, usa dispune de o inchidere in 3 puncte sigura si nu mai necesita inchiderea manuala.
Odata ce usa e trasa in pozitia “inchis”, zavorul se declanseaza automat pe o cursa de 20 de mm si este securizat impotriva fortarii in sens contrar.

Inchiderea permanenta in 3 puncte impiedica eficient distorsionarea usii – este o solutie premium deoarece boltul/gheara automat intra sigur in blocatorul de siguranta

In acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix. In momentul in care usa s-a inchis nu mai poate fi deschisa din exterior decat cu cheia.

Specificatii tehnice


Contacteaza-ne pentru consultanta gratuita!

Cei mai buni specialisti din domeniu sunt gata sa va raspunda la intrebari si sa va ofere solutiile optime pentru proiectele dumnevoastra.

0722.466.919

Cerere oferta

 

Lucrari din portofoliul nostru

Client Carousel